køn eller kender rejsekort til jylland

Men først i foråret næste år kommer der et kombineret rejse- og periodekort, der både går på tværs af rejsegrænserne og kan bruges som normalt rejsekort: - Det har vi også en løsning til, men det er ikke helt klart endnu. Faktaboks, vælg den rigtige billettype: Rejser du op til 4 gange om måneden: enkeltbillet, klippekort, rejsekort. Læs mere om ændringer af Midttrafiks produkter på /takst vest, forskellige priser på bus og tog. Det er blandt andet blevet kritiseret af Rigsrevisionen, Forbrugerombudsmanden og kunderne selv. Rejsekort Kundecenter og opgiv de data, du har fundet i selvbetjeningen og på prisberegneren, så undersøger vi sagen. Periodekort bliver til pendlerkort, periodekort skifter navn til pendlerkort og bliver et fælles produkt mellem Midttrafik, DSB og Arriva. køn eller kender rejsekort til jylland Du kan læse mere og bestille kortet her 112 -. Så kan det bedre betale sig at købe et pendlerkort på app eller. Januar 2017 få pendlerkort. Med den nye reform kommer sammenlignelige rejser til at koste det samme inden for hvert trafikselskab, og rabatter bliver ensrettet på tværs af trafikselskaber. Hvis du en dag vil rejse længere end normalt, skal du købe en tillægsbillet. Sådan bruger du det digitale periodekort. Vi arbejder på at løse dette.'. Ens rabatter og udvidet rabat uden for myldretid.

Videos

Fuck Her Til She Shaking. Der er forskel på at rejse med bus og tog, derfor koster rejser med regional- og fjerntog togpris, der er dyrere. Når du rejser med kortet, skal du alene tjekke ind i bussen, så chaufføren kan høre, at du har et gyldigt kort. Du skal derfor selv rette henvendelse til os, hvis du mener, du har fået en forkert pris på grund af sporarbejdet. Men det er et kort, som er på vej, lover centerchef hos trafikselskabet Movia Eskil Thuesen i et interview med Version2. Du kan benytte togbilletten i tog, bus, Letbanen eller Lemvigbanen til en naturligt fremadskridende rejse til destinationen påtrykt billetten. Første indtryk: fungerer fint. Udgangspunktet for reformen er, at trafikselskaberne og operatørerne ikke skal tjene flere penge eller tabe penge, men derimod at skabe mere enkle priser.

Køn eller kender rejsekort til jylland - Tal og

Umiddelbart er det ikke muligt at lave pensionistkort i hovedstadsområdet, da der her findes en begrænsning på, hvornår på døgnet man som pensionist må bruge kortet - og den begrænsning kan rent teknisk ikke lægges i kortet. Hvis dit tog er erstattet af en Togbus uden kortlæser, skal du være checket ind på en kortlæser på stationen, inden du stiger. Disse brugere skal derfor fortsætte med deres normale periodekort. Der er ikke taget stilling til, hvornår kortet kommer på Vestsjælland. I stilhed har Rejsekort A/S lanceret løsningen, der skulle have været ude i 2015.

En tanke om “Køn eller kender rejsekort til jylland”

  1. For at p?begynde en rejse. 25,- for voksne,.. 12,50 for barn p? et rejsekort.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *